Promotionele presentatiestanden

 

Prikkel prospects

Neemt u deel aan een beurs, congres of braderie? Grijp die unieke kans om een goede eerste indruk te maken. En zorg ervoor dat u er staat. Met herbruikbare promotionele presentatiestanden en beursstanden van Enigma Digitale Reclamemakers uit Grimbergen (Vlaams-Brabant). Geen geknoei met posters, knip- en plakwerk. Uw bedrijf verdient een aantrekkelijke en professionele beursstand die bezoekers prikkelt en uitnodigt.Ook voor belettering kunt u bij ons terecht.

 

Van schets tot stand

Bij Enigma Digitale Reclamemakers bestelt u twee soorten stands:

  • roll-up: lichte en compacte banner
  • pop-up: magnetische wand

 

Onze stands zijn draagbaar en eenvoudig om te monteren en af te breken. We leveren uw pop-up in een bijpassende koffer op wielen. De standaard roll-ups worden geleverd met een handige draagtas. Met onze pop-upstands en roll-up’s van Expolinc profiteert u van een levenslange garantie. Een opvouwbare folderhouder vervolledigt uw presentatie. Stuurt u een eigen ontwerp of doet u een beroep op ons? Aan u de keuze! Onze grafische vormgever combineert uw logo, slogan en bedrijfsbeeld tot een harmonieus en tijdloos design.

 

Meer dan 35 jaar ervaring

Familiebedrijf Enigma Digitale Reclamemakers startte in 1977 als zeefdrukkerij. Meer dan 35 jaar later zijn we een modern digitaal reclamebedrijf, actief in heel Vlaanderen. Met onze zelfklevers, reclameborden en presentatiestanden zorgen wij voor meer zichtbaarheid. We begeleiden u intensief vanaf het eerste idee tot de oplevering.

 

Wilt u meer weten over onze beursstanden? Vraag vrijblijvend uw offerte.

 

Promotionele presentatiestanden die herbruikbaar zijn, te vinden in Grimbergen